چای سرد یا آیستی یک نوشیدنی بینالمللی است و در آمریکا و کشورهای آسیای شرقی طرفداران بسیاری دارد. چای سرد یکی از نوشیدنیهای دلچسبی است که در روزهای گرم و بلند تابستانی بدن شما را هیدراته نگه میدارد. چای سرد خنک و خوشمزه طرز تهیه بسیار راحتی دارد وسریع آماده میشود و درصورت تمایل می توان از میوه های مختلف برای طعم دار کردن آن استفاده کرد.
بد نیست بدانید که به خاطر محبوبیت جهانی این نوشیدنی با طراوت ، یک روز از ماه ژوئن را (۲۱ خرداد) به عنوان روز جهانی چای سرد نامگذاری کردند.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- چایکیسهای: ۶ عدد
- آبجوش: یک لیوان
- آب خنک: ۲ لیوان
- شکر یا عسل: ۲ قاشق غذاخوری
- جوششیرین: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا چای کیسه ای ها را به همراه یک لیوان آب جوش در یک پارچ بریزید. بعد از۲ دقیقه که چای کیسه ای ها کمی رنگ پس داد جوششیرین را اضافه کنید و ۲۰ دقیقه کنار بگذارید. بعد از این مدت که چای کیسه ای ها کاملا رنگ داد آن ها را خارج کنید. سپس شکر یا عسل را به پارچ اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی حل شود. در پایان آب خنک را اضافه کنید و پارچ را تا زمان سرو درون یخچال قراردهید تا آیستی شما کاملاً خنک شود.
در صورت تمایل برای عطر وطعم بهتر می توانید چند قطره هم آب لیموترش تازه اضافه کنید.
:::: نکته: طرز تهیه چای سرد میوهای با چای سرد معمولی تفاوت چندانی ندارد فقط از میوههای مختلفی مانند لیمو، هلو، پرتقال، گیلاس، توتفرنگی، نارنگی و بلوبری در تهیه آن استفاده میشود.