کمتر کسی هست که پیتزا دوست نداشته باشدمخصوصا اگر با پنیری مرغوب و کشدار درست شده باشد لذتبخش بودن آن چند برابر می شود.
نکاتی برای کشدار شدن بیشتر پنیر پیتزا:
* پنیر پیتزا را از فریزر بیرون بیاورید تا یخ آن باز شود و به دمای محیط برسد. با این کار پیتزا پس از پخت بهتر کش میآید.
* پنیر پیتزا را روی سس بریزید. حجم این پنیر باید زیاد باشد تا کشدار شود. تا اندازهای که ۹۰ درصد مقدار پنیر باید زیر مواد باشد و ۱۰ درصد دیگر روی مواد. میتوانید از ترکیب پنیر گودا هم استفاده کنید.
* برای پخت پیتزا به طور دقیق نمیتوان گفت پیتزا در چه دما و چه مدت زمانی آماده میشود چون نوع فر کاملا در این کار اثرگذار است و بنابراین چنانچه پیتزای شما خوب درنیاید میتوانید با کم و زیاد کردن دمای فر و مدت آن نقطه ذوب پنیر را با توجه به نوع فر خود به دست آورید و از آن به بعد دمای خود را روی همان تنظیم کنید، اما اغلب پنیر در فر ریلی استاندارد در دمای ۲۷۰ درجه و زمان ۷ دقیقه پخته میشود.
* رشتههای پنیر پیتزا به دو نوع ریز و درشت در بازار وجود دارد ولی شما موقع استفاده از پنیر را به طور کامل نرم کرده و روی پیتزا بریزید این کار سبب میشود پنیر بهتر و به طور یکنواخت باز میشود.
* روی خمیر را با پنیر پیتزا بپوشانید این کار سبب میشود مواد از خمیر جدا نشود و پنیر هم بهتر باز شود.
* موادی مانند گوجه فرنگی را که در لایه آخر قرار میدهیم خیلی نباشد و یا حلقههای بزرگ نگذارید چرا که این کار مانع عبور حرارت میشود و پنیر به صورت یکسان باز نمیشود امکان دارد قسمتی سوخته و قسمتی هنوز خام باشد و همینطور وجود گوجه و یا دیگر مواد تر زیاد باشد امکان دارد روی پیتزا آب بیندازد.
* قدری آب روی پنیر اسپری کنید این کار سبب میشود رطوبت پنیر قدری بیشتر شود و کش پنیر خود را بهتر نشان میدهد.
* حتما قبل از قرار دادن پیتزا داخل فر، فر به طور کامل داغ باشد در غیر این صورت امکان دارد خمیر خشک شود ولی پنیر هنوز باز نشده باشد.
* هنگامی که روی پنیر نقطههای ریز طلایی به وجود آورد و به اصطلاح گل بیندازد، پیتزای شما آماده است یکی از نشانههای با کیفیت بودن پنیر پیتزا گل پنیر هست که نقطههای ریز طلایی یا قهوهای روشن باشد.