کیک و شیرینی

چوروس

 

این شیرینی اسپانیایی از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به بامیه‌های خودمان دارد. با این تفاوت که چوروس نیازی به شهد ندارد و با سس شکلاتی یا بستنی سرو می‌شود.

 

مواد لازم:
– روغن نباتی (برای سرخ کردن) یک قاشق چایخوری
– دارچین آسیاب شده نصف فنجان
– شکر دو قاشق غذاخوری
– آب یک فنجان
– کره نرم شده نصف فنجان
– نمک کوشر نصف قاشق چایخوری
– آرد همه منظوره یک فنجان
– تخم مرغ بزرگ سه عدد
– سس شکلات به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا داخل یک قابلمه متوسط حدود پنج سانتی‌متر روغن بریزید. بعد از آن، دارچین و نصف فنجان شکر را داخل یک کاسه مخلوط کرده و کنار بگذارید.
آب، کره، نمک و دو قاشق غذاخوری شکر را داخل یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط مخلوط کنید تا زمانی که مواد به جوش آیند. سپس آرد را به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا مخلوط به شکل یک توپ شود. تقریبا با مدام هم زدن حدود سی ثانیه زمان برای مخلوط شدن کافی است.
بعد از این مدت، مواد را از روی حرارت برداشته و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید. در حین اضافه کردن تخم مرغ‌ها، مدام همزدن را ادامه دهید. همزدن باید به گونه‌ای باشد که بعد از هر بار اضافه کردن تخم مرغ، خمیر یکدست و کشدار شود.
مایه چوروس آماده است. خمیر چوروس را داخل قیفی که سر آن ماسوره ستاره شکل دارد، بریزید. اگر قیف و ماسوره در دسترس نداشتید، مخلوط را داخل یک کیسه پلاستیکی بزرگ ریخته و گوشه آن را برش دهید تا حفره‌ای به اندازه چهار سانتی‌متر ایجاد شود.
شعله زیر قابلمه را روش کنید تا حسابی داغ شود. به صورت دسته‌ای مواد را با شکل لوله‌ای از قیف یا کیسه پلاستیکی داخل روغن بریزید تا سرخ شوند. گاهی اوقات آن‌ها را بچرخانید تا همه قسمت‌ها قهوه‌ای طلایی شود. حدود هشت تا ده دقیقه زمان برای سرخ شدن کافی است.
چوروس‌های سرخ شده را داخل یک بشقاب روی دستمال بچینید تا حسابی روغن‌شان گرفته شود. سپس، بلافاصله تا داغ هستند داخل مخلوط شکر و دارچین بغلتانید تا مخلوط روی چوروس‌ها خوب بنشیند.

 

   

 

طرز تهیه سس شکلاتی:

برای تهیه سس شکلاتی روی چوروس، شکلات تخته‌ای را با دست خرد کرده و داخل یک کاسه بریزید. سپس، خامه را داخل یک تابه ریخته و روی حرارت قرار دهید. حواستان باشد خامه نباید بجوشد. در حد گرم شدن کافی است.
بعد از آن که خامه گرم شد، آن را روی شکلات‌های تخته‌ای خرد شده بریزید. وانیل را هم اضافه کنید. سپس، حدود دو دقیقه صبر کنید تا خامه شکلا‌ت‌ها را ذوب کند. مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند و وانیل به خوبی به خورد تمام قسمت‌ها برود.
بعد از آماده شدن سس شکلات را کنار چوروس‌ها سرو کنید.

– در صورت تمایل میتوانید از سس شکلاتی آماده هم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *