اگر به فکر تهیه یک غذای هیجان انگیز و جذاب هستید پیشنهاد می کنیم چیکزا را یک بار امتحان کنید. این غذای متفاوت ترکیبی بسیار لذیذ و خوشمزه از پیتزا و مرغ است که می توانید به عنوان میان وعده یا شام آماده کنید و از عطر و طعم آن لذت ببرید.
مواد لازم برای ۲ نفر :
⫸ سینه مرغ: ۲عدد
⫸ سوسیس و کالباس: به میزان لازم
⫸ قارچ: ۳ عدد
⫸ فلفل دلمهای: یک دوم
⫸ پنیر پیتزا: به مقدار لازم
⫸ پاپریکا: ۲ قاشق چایخوری
⫸ پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
⫸ آویشن: نصف قاشق چایخوری
⫸گوجه گیلاسی: به مقدار دلخواه
⫸ روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
⫸ فلفل سیاه: به مقدار لازم
⫸ نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
برای تهیه این غذا ابتدا پاپریکا، آویشن، فلفل سیاه، پودرسیر و نمک را باهم مخلوط کنید سپس سینه مرغ را از قُطر به دو قسمت تقسیم کنید و روی آن ها را از ادویه های مخلوط شده بپاشید و بعد با روغن زیتون مرغها را مزهدار کنید و درون ماهیتابه نچسب دو طرف مرغ ها را به صورت نیم پزسرخ کنید. در مرحله بعد تکه های مرغ را خارج کنید و روی آن ها فلفل دلمهای، قارچ اسلایس شده، گوجه گیلاسی برش خورده، سوسیس یا کالباس بُرش خورده و پنیر پیتزا بریزید و در طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب شود و سوسیس و کالباس بپزند.
می توانید در همان ماهیتابه که تکه های مرغ را سرخ کردید مواد روی مرغ ها را قرار دهید و درِ ماهیتابه را بگذارید تا پنیر ذوب شود. در این حالت سوسیس و کالباس و فلفل دلمه ای و قارچ را باید جداگانه از قبل کمی تفت داده باشید.
چیکزا را بعد از آماده شدن، در ظرف مناسب سرو و بعد از برش دادن، با سُس دلخواه نوش جان کنید.