غذای ملل

چیکن تترازینی

 

چیکن تترازینی (Chicken Tetrazine) یک غذای خوشمزه و لذیذ با مرغ و اسپاگتی است که اصالتا خوراکی ایتالیایی است و بین مردم ایتالیا محبوبیت زیادی دارد.

 

مواد لازم:
– آب مرغ: چهارصد گرم
– شیر: سه چهارم پیمانه
– مارچوبه خردشده: سیصد و پنجاه گرم
– کره: دو قاشق غذاخوری
– سینه مرغ برشته: یک عدد
– اسپاگتی: دویست و بیست گرم
– آرد: یک چهارم پیمانه
– نان تست خردشده: دو ورق
– روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
– پنیر سوئیسی رنده‌شده: نصف پیمانه
– پوست‌لیمو رنده‌شده: یک قاشق غذاخوری
– فلفل دلمه‌ای زرد یا قرمز: سه عدد
– قارچ: دویست و سی گرم
– جعفری تازه خردشده: دو قاشق غذاخوری
– فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه:
برای شروع ابتدا سینه مرغ را خرد کنید و بگذارید تا بپزد. در این فاصله اسپاگتی یا پاستا را پخته و چند دقیقه قبل از آبکش کردن مارچوبه‌ را اضافه کنید.
درون یک قابلمه فلفل‌های دلمه‌ای و قارچ های برش خورده را هفت دقیقه تفت دهید. بعد از این مدت آرد و فلفل سیاه و مرغ را اضافه و مخلوط کنید. آب مرغ و شیر را هم اضافه کنید و تا زمانی بپزید که مایع غلیظ شود.
در یک ظرف مناسب، خرده‌های نان، روغن زیتون و پوست لیمو را با هم مخلوط کنید و به همراه پنیر سوئیسی به پاستا و همه مواد که آماده کردید اضافه کنید و همه را داخل یک ظرف پیرکس مستطیلی بریزید و با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.
در پایان با جعفری تزئین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *