فاهیتا یک غذای خوشمزه ولذیذ مکزیکی است که کمتر در ایران شناخته شده است. پخت این غذا ساده و خوردن آن لذت بخش است.
مواد لازم :
– گشنیز خرد شده ٣-۴ قاشق غذا خوری
– زیره،نمک،فلفل بهمیزان لازم
– نان پیتا
– روغن به میزان لازم
– فلفل دلمه ٣ عدد در رنگهای مختلف
– پیاز ٢ عدد
– فیلهی مرغ ٨ عدد
طرز تهیه:
فیلههای مرغ را برشهای باریک میزنیم و چند ساعت داخل مخلوط زیره،نمک،فلفل و گشنیز قرار میدیم،کمی از پیازها و فلفلها را بهصورت خلالی برش میدیم و بهمدت ۴ دقیقه در روغن تفت میدهیم و مدام هم میزنیم،سپس در ظرفی دیگر پیاز دوم را که خرد کردهایم در روغن کمی سرخ میکنیم،بعد مرغها را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم تا کامل سرخ شود،بعد سبزیجات را به مرغ اضافه میکنیم بههمراه نان پیتا و سس پورهی گوجه و سس آووکادو سرو میکنیم.