غذای ملل

کالزونه گوشت

 

پیتزا کالزونه یک نوع پیتزا لقمه ای ایتالیایی است که بسیار خوشمزه هم هست.در تهیه آن هم از خمیر پیتزا و مخلفاتش استفاده می شود و نحوه شکل دادن به خمیرش مانند پیراشکی است.

 

مواد لازم:
– گوشت چرخ‌کرده: ۲۰۰ گرم
– پیاز: ۱ عدد
– رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
– آرد: حدود ۴۰۰ گرم
– شیر: نصف لیوان
– آب ولرم: نصف لیوان
– پودر خمیرمایه: ۱ قاشق سوپ‌خوری
– شکر: ۱ قاشق سوپ‌خوری
– روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
– فلفل‌دلمه‌ای: به میزان دلخواه
– قارچ: به میزان دلخواه
– زیتون بدون هسته: به میزان دلخواه
– کالباس و سوسیس: به میزان دلخواه
– پنیر چدار و موزارلا: به میزان دلخواه
– نمک: به‌ اندازه دلخواه

 

طرز تهیه:
برای تهیه این غذای خوشمزه باید در مرحله اول خمیر آن را تهیه کنید. پودر خمیرمایه و شکر را با آب ولرم مخلوط کرده و حدود ۱۰ دقیقه زمان بدهید تاکف کرده و فعال شود. سپس در یک کاسه بزرگ نمک، روغن مایع و شیر را مخلوط کرده و خمیرمایه فعال شده را به آن اضافه کنید. آرد را به ‌آرامی به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری لطیف به دست بیاید. خمیر را به‌خوبی ورز دهید و اگر به دستتان می‌چسبید، باز هم آرد اضافه کنید. روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت به آن استراحت دهید.
در این فرصت گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده و رب و نمک را با هم سرخ ‌کرده و آماده کنید. پس از یک ساعت کف یک قالب را چرب کرده و خمیر را درون قالب پهن کنید و کمی از آن را به بیرون قالب بیاورید. کف خمیر را با سس کچاپ یا سس پیتزای دست‌ساز آغشته کرده و با گوشت چرخ‌کرده، کالباس، فلفل‌دلمه‌ای، قارچ، زیتون و پیتر پر کنید. حال گوشه‌های خمیر را روی‌هم برگردانید و کاملاً آن‌ها را به هم بچسبانید. فر را از پیش با دمای ۲۴۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و کالزونه را برای مدت ۴۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا پخته و برشته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *