خورشتی, غذای سنتی

کاله‌‌جوش گوجه‌فرنگی

این کاله‌‌جوش یکی ازغذاهای سنتی و اصیل کرمان است که بدون گوشت تهیه می‌شود و بسیار لذیذ و مغذی بوده و روش تهیه آسان و سریعی دارد و شما به راحتی می‌توانید این غذای خوشمزه را آماده کنید و به همراه نان تازه یا نان خشک میل کنید.

 

موادلازم:

✔ کشک: ۶ قاشق غذاخوری

✔ پونه خشک: ۱ قاشق مرباخوری

✔ نعنا خشک: ۱ قاشق مرباخوری

✔ زردچوبه: به میزان لازم

✔ گردو: ۳ قاشق غذاخوری، خردشده

✔ رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

✔ گوجه‌فرنگی: ۵ عدد، رنده شده

✔ پیاز: ۱ عدد، رنده شده

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ نمک: به میزان لازم

✔ آب: ۲ لیوان

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این غذای محبوب ابتدا در قابلمه مناسب، پیاز را به همراه مقداری روغن تفت دهید تا سبک و بلوری شود سپس پونه، زرد‌چوبه و نعنای خشک را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، گردو، گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بعد از این که رب گوجه فرنگی از خامی درآمد و رنگ پس داد آب و کشک را اضافه کنید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه با حرارت کم و دَرِ بسته بجوشد تا کاله‌‌جوش گوجه فرنگی جا بیفتد.

کاله‌‌جوش را بعد از آماده شدن با نان سنگگ و سبزی خوردن سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *