کاپ سیب زمینی و مرغ یک غذای خوشمزه و جذاب با ترکیبی از طعم های دلچسب و بی نظیره که کمترکسی می تواند در برابر آن مقاومت کند و دست رد به آن بزند. این غذای پُرطرفدار طرز تهیه آسانی دارد و خیلی سریع و راحت می توانید آن را آماده کنید.
موادلازم:
>> قارچ: ۲۰۰ گرم
>> سیب زمینی: ۳ عدد
>> سینه مرغ: ۱عدد
>> فلفل دلمه ای سبز و قرمز: هرکدام یک دوم
>> رُب: به مقدارلازم
>> پیاز: ۱عدد
>> پودر سیر: به مقدارلازم
>> پودرسوخاری: ۴ قاشق غذاخوری
>> زردچوبه: به مقدارلازم
>> فلفل سیاه: به مقدارلازم
>> نمک: به مقدار لازم
طرزتهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را بعد از شستن آبپز کرده و سپس پوره کنید. پیاز را نگینی خرد کنید و در تابه حاوی روغن تفت دهید تا کمی نرم شود. سینه مرغ را نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه کنید. بعد از چند دقیقه قارچ های خرد شده و فلفل دلمه ای سبز و قرمز ریز خرد شده را به تابه اضافه کنید، کمی که تفت خرد زردچوبه، پودر سیر، ۱ قاشق غذاخوری رب، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر تفت دهید و کنار بگذارید.
سیب زمینی های پخته شده را در ظرفی مناسب پوره کرده و پودر سوخاری و کمی نمک و فلفل سیاه اضافه و خوب مخلوط کنید.
در مرحله آخربعد از چرب کردن دست، مقداری از مواد را به اندازه یک نارنگی کوچک در دستتان شکل دهید و وسط آن را گود کنید و درون آن از موادی که درست کردید بریزید و روی آن مقداری پنیر پیتزا قرار دهید. سینی فر را چرب کنید و کاپ های آماده را روی سینی بچینید ودرون فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تا زمانی که پنیر ذوب و طلایی شود قرار دهید.
بعد از آماده شدن این غذای جذاب و خوشمزه آن را در ظرفی مناسب چیده و سرو کنید.
نوش جان