غذای سنتی, کباب

کباب تابه ای

کباب تابه ای یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ ایرانی است که خیلی راحت و سریع آماده می شود و اکثراً این غذای دلچسب را دوست دارند. این غذای خوشمزه را می توانید با سبزی خوردن و ترشی میل کنید.

 

مواد لازم:

>> پیاز متوسط: ۱ عدد

>> روغن: به میزان لازم

>> گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم

>> نمک و فلفل: به میزان لازم

>> زرد چوبه: به میزان لازم

>> گوجه فرنگی: ۳ عدد (برای سُس کباب)

>> رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری (برای سُس کباب)

 

طرز تهیه:

برای شروع، پیاز را پوست بگیرید و ریز رنده کنید و زرد چوبه و نمک و کمی فلفل سیاه بزنید و گوشتت را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کاملاً با هم مخلوط شوند. سپس در کف یک ماهیتابه ی مناسب حاوی روغن، به صورت یکنواخت پهن کنید و به صورت پیتزایی برش دهید و حدود ۲۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزید. بعد از پخت، تکه های کباب را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد.

در این فاصله ۲ عدد از گوجه فرنگی ها را رنده کنید و نمک و فلفل سیاه بزنید و با رب گوجه فرنگی مخلوط و چند دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا خامی رب از بین برود تا سُسی خوش رنگ و بو داشته باشید. ۱ عدد گوجه فرنگی باقی مانده را هم چهار قاچ کرده و در تابه قرار دهید تا بپزد حالا سُس را درون ماهیتابه بریزید واجازه دهید کباب تابه ای چند دقیقه ای هم با حرارت کم مزه دار شود.

بعد از آماده شدن در ظرفی مناسب سرو و با پلو نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *