غذای سنتی, کباب

کباب تابه ای مخصوص

کباب تابه ای یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب و پُرطرفدار ایرانی است که روش طبخ آسانی دارد و با رعایت نکاتی ساده یک کباب تابه ای لذیذ و خوشمزه ای خواهید داشت.

 

مواد لازم:

>> گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم (ترکیب گردن و سردست گوساله)

>> پیاز: ۵۰ گرم ریز رنده شده

>> زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری

>> پودر کاری: نصف قاشق مرباخوری

>> فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم

>> پودر سیر: نصف قاشق مرباخوری

>> پودر نان باگت: ۱ قاشق غذاخوری

>> پودر دارچین: یک سوم قاشق چایخوری

>> نمک: ۱ قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

برای تهیه این کباب تابه ای لذیذ گوشت را به همراه بقیه مواد درون کاسه ای مناسب بریزید و حدود ۴ دقیقه بخوبی ورز و مخلوط کنید تا گوشت یکدست و منسجم شود و تمامی مواد به خورد گوشت بروند.

در این مرحله درون ماهیتابه ای مناسب ۲ قاشق روغن بریزید بعد از داغ شدن گوشت را به ضخامت کمی کمتر از یک بند انگشت در کف ماهیتابه پهن کنید و به آرامی روی آن برش هایی ایجاد کنید. بعد از سرخ شدنِ یک طرف، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

 

مواد لازم برای سُس:

>> گوجه فرنگی: ۴ عدد

>> رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری پُر

>> کره: ۱ قاشق غذاخوری

>> روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری

برای آماده کردن سُس کباب تابه ای رُب گوجه فرنگی را در کره آب شده و روغن یک دقیقه مدام تفت دهید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بوی خامی رب گرفته شود. مقدار کمی آب و کمی نمک به این ترکیب اضافه کرده و دوباره هم بزنید. گوجه فرنگی ها را دو نیم کنید و به سس اضافه کنید تا گوجه ها بپزند. سُس را به همراه گوجه فرنگی ها روی کباب ها بریزید و به همراه برنج، سبزی خوردن یا پیاز سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *