غذای سنتی, کباب

کباب دو رنگ

 

این کباب خوشمزه و مجلسی یک کباب ترکیبی با فیله گوساله و فیله مرغه که بسیار هم طرفدار داره. ترکیب گوشت گوساله و مرغ طعم لذیذی به این کباب داده.

 

مواد لازم :
* فیله گوساله : هشتصد گرم
* فیله مرغ : دویست گرم
* پیاز : دو عدد
* روغن زیتون : یک چهارم لیوان
* ماست یا دوغ : یک چهارم لیوان
* زعفران دم کرده : دو قاشق چایخوری
* نمک و فلفل : مقداری

روش تهیه :
فیله گوساله را به صورت نوارهای باریک به ضخامت یک سانت خرد کنید و با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود سپس تکه های گوشت را داخل کاسه ای بریزید و روغن زیتون و یک پیاز رنده شده را به آن اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و هشت ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
فیله مرغ را نیز به همین صورت برش بزنید و بکوبید تا پهن شود ، تکه های مرغ را داخل کاسه ای بریزید و یک پیاز خرد شده ، ماست یا دوغ ، زعفران دم کرده ، نمک و فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید سپس روی کاسه را بپوشانید و دو ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
پس از این مدت زمان فیله های گوشت را روی سطح کار قرار دهید ، روی هر تکه گوشت تکه ای مرغ قرار دهید و گوشت را رول کنید و با خلال دندان در جای خود محکم کنید ، به همین صورت تمام رول ها را آماده کنید و به سیخ بکشید سپس روی کباب پز یا درون فر کباب کنید.
پس از آماده شدن کباب ها مقداری کره ذوب شده روی آنها بریزید و همراه با برنج ، نان ، ماست ، سالاد ، گوجه فرنگی و … سرو کنید.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *