برای درست کردن کباب کوبیده باید به یک سری از نکات طلایی اما ساده توجه کنید تا بتوانید کباب کوبیده دلخواه و دلچسپ خود را درست کنید. در ضمن اگر می خواهید که کباب شما به بهترین نحوه و مانند کباب های رستوران ها شود، بهتر است که از این نکات ساده غفلت نکنید.
برای تهیه کباب کوبیده باید از گوشت چرخ کرده گوسفندی یا مخلوط گوساله استفاده کنید. برای اینکه کباب کوبیده ترد و خوشمزه شود باید از گوشت چربی دار استفاده کنید .گوشتی که چربی اش کم باشد، هنگام ماساژ دادن خودش را ول میکند.
مواد لازم :
– گوشت چرخ کرده:یک کیلو
– پیاز: دویست و پنجاه گرم
– فلفل سیاه: به میزان لازم
– نمک: به میزان لازم
– پودر پابریکا: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را پوست میگیریم و با گوشت کوب برقی له میکنیم و به صورت پوره در می آوریم. دقت کنید پیازها را نباید رنده کنید. در این دستور نسبت پیاز به گوشت ۱ به ۴ است. یعنی اگر یک کیلو گوشت داریم باید ۲۵۰ گرم پیاز استفاده کنیم . پیازهای له شده را به همراه گوشت کاملا ماساژ میدهیم و در حین ورز دادن پودر پاپریکا ، نمک و فلفل سیاه را اضافه میکنیم تا کاملا مخلوط شوند و گوشت حالت چسبندگی پیدا کند. هر چقدر گوشت بیشتر ورز داه شود نرم تر و چسبنده تر میشود.
ورز دادن را به مدت پنج دقیقه ادامه می دهیم. بعد از اینکه گوشت حسابی ورز داده شد و به چسبندگی دلخواه رسید، در ظرفی سرپوشیده آن را به مدت یک ساعت در یخچال نگهداری می کنیم .بعد از یک ساعت استراحت گوشت به مدت یک دقیقه دوباره گوشت را ورز می دهیم. برای این که گوشت به دستتان نچسبد، می توانید دستتان را با مقداری آب خیس کنید.
روش سیخ زدن کباب کوبیده و جلوگیری از ریختن مواد کباب کوبیده روی سیخ
به اندازه یک مشت از مایه کباب برمیداریم و بر روی سیخ های پهن قرار می دهیم. با فشار و حالت دست مایه گوشت را به اندازه ای که نه خیلی کلفت و نه خیلی نازک شود، روی سطح سیخ می پوشانیم. با انگشتتان روی سیخ را فشار دهید تا اثر انگشتان بر روی گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای گوشت را به سیخ بچسبانید.
آتش را بر پا کنید. وقتی ذغال گداخته شد سیخ های کباب را روی آن بچینید. در ابتدا باید سیخ ها را مرتب و با دقت به دفعات بچرخانید و باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد و کباب از سیخ جدا نشود. وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست و اجازه دهید به آرامی کباب بپزد.
نوش جان