غذای سنتی

کتلت‌جعفری و سویا

در این مطلب طرز تهیه یک کتلت خیلی خوشمزه و سالم را می‌خوانید که کافیه فقط یک‌بار آن را امتحان کنید تا عاشق عطر و طعم متفاوت آن شوید. کتلت جعفری و سویا را می‌توانید در کمترین زمان آماده کنید و در میان وعده یا شام آن را نوش جان کرده و لذت ببرید.

 

مواد لازم:

❉ تخم مرغ: ۲ عدد، درشت

❉ سیب زمینی: نیم کیلو، پخته شده

❉ سویای ریز: ۳۵۰ گرم، چند ساعت بخیسانید

❉ جعفری: ۱ پیمانه سرخالی، خرد شده

❉ گشنیز: نصف پیمانه، خرد شده

❉ پیاز: ۱ عدد، رنده شده

❉ زردچوبه: به مقدار لازم

❉ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

❉ آرد سوخاری: به مقدار لازم

❉ پودر سیر: اختیاری

❉ نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این کتلت‌های لذیذ ابتدا سویا را که از قبل خیساندید آبکش کنید و آب اضافی آن را بگیرید. حالا در کاسه‌ای بزرگ پیاز و سیب زمینی را رنده کنید و سویا، تخم مرغ، گشنیز، جعفری، زردچوبه، فلفل و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست شوند سپس مقداری از مواد کتلت را بردارید و با دست شکل دهید و در آرد سوخاری غلتانده پس از آن در ماهیتابه حاوی روغن داغ دو طرف کتلت‌ها را سرخ کنید.

کتلت‌ها را بعد از سرخ شدن در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه نان، گوجه فرنگی، خیارشور و سبزی خوردن سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *