غذای سنتی, ماهی و میگو

کتلت تُن‌ماهی با سیب‌زمینی

اگر دوست دارید یک غذای خوشمزه و متفاوت را تجربه کنید پیشنهاد می‌کنیم کتلت تُن‌ماهی با سیب‌زمینی را یکبار امتحان کنید تا عاشق عطر و طعم خاص آن شوید. این کتلت لذیذ را می‌توانید در کمترین زمان آماده کنید و به عنوان میان وعده، ناهار و یا شام میل کنید.

 

مواد لازم:

✔ کنسرو تن ماهی: ۲ قوطی، جوشانده شده

✔ سیب زمینی: ۱ عدد، آب پزشده

✔ گلابی: ۲ عدد، ریز خرد شده

✔ پودرسوخاری: ۱ لیوان

✔ پیازچه: دو سوم لیوان، ریزخرد شده

✔ آب‌لیموی تازه: برای سرو

✔ گوجه فرنگی: برای تزئین

✔ نمک: به مقدار لازم

✔ فلفل هندی: نصف قاشق چایخوری

✔ پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری

✔ جعفری تازه: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری، ریز خرد شده

✔ شوید تازه: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری، ریز خرد شده

 

طرز تهیه:

ابتدا کنسروهای تن ماهی را۲۰ دقیقه در آب بجوشانید. سیب زمینی را هم بعد از این که آب‌پز کردید پوست بگیرید و له کنید. در مرحله بعد درون کاسه‌ای بزرگ پوره سیب زمینی، ماهی، جعفری، پیازچه، شوید، فلفل هندی، گلابی ریز خُرد شده، فلفل سیاه و نمک را بریزید و به خوبی مخلوط کنید. سپس مقدار مناسبی از مواد را بردارید و در آردسوخاری بغلتانید و با دست شکل دهید و درون ماهیتابه حاوی روغن داغ با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید تا ترد و طلایی شود. بعد از سرخ شدن، روی دستمال کاغذی جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ گرفته شود.

کتلت‌های خوشمزه را بعد از آماده شدن در ظرف مورد نظر بچینید و آب‌لیموی تازه روی آن‌ها بچکانید و همراه بُرش‌های گوجه فرنگی سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *