غذای ملل

کتلت گوجه فرنگی

اگر دوست دارید مزه‌ی یک غذای یونانی بسیار خوشمزه را تجربه کنید پیشنهاد می‌کنیم کتلت گوجه فرنگی را که عطر و طعم جدید و خاصی دارد یک‌بار امتحان کنید. این کتلت با ظاهر تُرد و سوخاری و بافت نرم داخلی یکی از غذاهای مشهور و مورد علاقه مردم یونان است. شما هم می‌توانید با مواد اولیه ساده و قابل دسترس این کتلت مغذی و متفاوت را درست کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم:

✔ پیاز قرمز: نصف پیمانه، ریزخرد شده

✔ شوید تازه: ۲ قاشق غذاخوری، خرد شده

✔ گوجه فرنگی:  ۳ عدد، ریز خرد شده

✔ روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

✔ آرد: ۱ پیمانه، سرخالی

✔ نعناع خشک: ۱ قاشق غذاخوری

✔ پاپریکا: به مقدار دلخواه

✔ بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری

✔ فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

✔ پنیرفتا: دو سوم لیوان، خرد شده

✔ نمک: به مقدار کم

 

طرز تهیه:

برای آماده کردن این کتلت لذیذ ابتدا پیاز و گوجه فرنگی ریز خرد شده را در ظرف مناسب و گود بریزید سپس پنیرفتا، فلفل قرمز، بکینگ پودر، نعنا، پاپریکا، شوید خرد شده و نمک را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از آن روغن زیتون و آرد را هم با مواد بخوبی مخلوط کنید تا یکدست شوند.

حالا که مواد کتلت آماده شد، هر بار مقدار مناسبی از آن را بردارید و در ماهیتابه نچسب حاوی روغن داغ  دو طرف آن‌ها را سرخ کنید.

کتلت گوجه فرنگی‌های آماده را در ظرف مورد نظر بچینید و به همراه ماست یونانی و مقدار کمی روغن زیتون و یا هر سُس دلخواه، سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *