غذای سنتی

کته تماته

 

این غذا گوشت ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید به آن گوشت چرخكرده یا گوشت مرغ بیفزایید.

 

 

مواد لازم برای چهار نفر :

پیاز : یک عدد

برنج : سه پیمانه

گوجه فرنگی : نیم كیلو

سبزی (شامل شوید،سیر تازه و ترخان« شوید دو برابر سیر تازه و ترخان یك چهارم شوید»): صد گرم تا نیم كیلو

نمك، فلفل و روغن : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا گوجهفرنگیها را شسته و آنها را برای لحظهای در آب در حال جوش بیندازید. سپس پوست و تخم آنها را جدا كرده و به صورت فیله درآورید. فیلهها را رنده كنید یا در مخلوط كن بریزید. پوره گوجهفرنگی به دست آمده را همراه با روغن، كمی زردچوبه و پیاز داغ در قابلمه بریزید تا جوش بیاید. برنج را شسته و كمی خیس كنید و بعد به آن بیفزایید و آب برنج را اندازه كنید (حدود 5 پیمانه آب كافی است). پس از جوش آمدن، سبزیهای خرد شده را اضافه كنید و اجازه دهید تا برنج دم بكشد. سپس آن را سرو كنید.

 

      نکته :

– اگر سیر تازه در دسترس نبود میتوانید از سیر خشك تفت داده شده همراه زردچوبه و شوید استفاده كنید.

– تماته به معنای گوجه فرنگی است.

– این غذا گوشت ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید به آن گوشت چرخكرده یا گوشت مرغ بیفزایید.

– این كته بهتر است با كره طبخ شود تا خوشمزه تر شود.

– میزان نیم كیلو سبزی برای این غذا بسیار مناسب است به طوری كه سیصدگرم شوید، صد و پنجاه گرم سیر و پنجاه گرم ترخان داشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *