خورشتی, غذای سنتی

کدو حلوایی وعدس

اگر به فکر طبخ یک غذای خوشمزه و رژیمی هستید پیشنهاد ما خورشت کدو حلوایی وعدس است. این خورشت مغذی و بی نظیر پاییزی طرز تهیه آسانی دارد و یک انتخاب عالی برای وعده غذایی ناهار یا شام است. در این مطلب با روش پخت خورشت کدو حلوایی وعدس همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

>> کدو حلوایی: ۳۵۰ گرم درشت خرد شده

>> شکر: ۱ قاشق چای‌خوری

>> رب انار: ۳ قاشق غذاخوری

>> رب آلو: ۱ قاشق غذاخوری

>> عدس: ۳۰۰ گرم (قبلاً بخیسانید)

>> گردو: ۲۰۰ گرم آسیاب شده

>> زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

>> زردچوبه: به میزان لازم

>> سیر: ۴ حبه رنده شده

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

 

روش تهیه:

برای شروع ابتدا عدس را که از قبل خیساندید در ظرف مناسب بپزید در این فاصله کدوحلوایی را مکعبی خرد کنید و داخل ماهیتابه‌ حاوی مقداری روغن تفت دهید و زعفران دم کرده و شکر را روی آن بریزید تا کمی سرخ و کاراملی شوند. سپس در قابلمه مناسب سیرهای رنده شده و گردوی آسیاب شده را تفت دهید و زردچوبه، رب آلو، رب انار، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید بعد از کمی تفت دادن آب جوش را اضافه کرده و حرارت را کم کنید وقتی گردوها به روغن افتاد عدس و کدوحلوایی پخته شده را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید خورشت کدو حلوایی و عدس جا بیفتد. در پایان در ظرف مناسب سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *