کیک و شیرینی

کرامبل سیب و جوپرک

کرامبل سیب و جوپرک یکی از دسرهای خوشمزه است که بسیار مغذی وسرشار از فیبراست. کرامبل‌ها (crumble) که با رسپی‌های متنوعی درست می شوند اصالتاً یک دسر خوشمزه‌ی ایرلندی هستند و علاوه بر طعم و بافت بی‌نظیرشان طرز تهیه بسیار راحت و آسانی دارند. در این مطلب با طرز تهیه این دسر بین‌المللی همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

✔ جوپرک: نصفِ  لیوان

✔ پودر دارچین: نصفِ قاشق چایخوری

✔ کره: ۱ قاشق غذاخوری، خرد شده

✔ شکر: ۳ قاشق غذاخوری (ترجیحاً شکر قهوه‌ای)

✔ آرد گندم: ۲ قاشق غذاخوری

✔ سیب: ۳ عدد، نگینی درشت خرد شده

✔ آبلیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری

✔ آب: ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب‌ها را بعد از شستن به صورت نگینی درشت خرد کنید و درون یک کاسه مناسب بریزید و آبلیمو، آب و یک قاشق از شکر را روی سیب‌ها بریزید و مخلوط کنید، سپس سیب‌های طعم دار شده را کف ظرف پیرکس بریزید و کنار بگذارید. در این فاصله، جوپرک، دارچین، آرد و باقی مانده شکر را به همراه کره خرد شده درون کاسه‌ بریزید و با نوک انگشتان خود مخلوط کنید تا خمیری شبیه به نان خرد شده و گلوله گلوله به دست آید. در مرحله بعد خمیر کرامبل را روی سیب‌های خرد شده بریزید ودرون فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا روی کرامبل سرخ و طلایی شود و سیب‌ها بپزند.

کرامبل سیب و جوپرک را بعد از آماده شدن به همراه یک اسکوپ بستنی یا ماست یخ زده و یا خامه سرو و نوش جان کنید.

 

::::: نکته:

>> در تهیه کرامبل می توانید از توت فرنگی، گلابی، به، هلو و حتی گردو و دیگر مغزها هم استفاده کنید.

>> کرامبل را علاوه بر این که می توان به صورت شیرین درست کرد به صورت غذا هم می توان درست کرد.

>> کرامبل تا ۳ روز در یخچال قابل نگهداری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *