کیک و شیرینی

کره پسته

کره پسته یکی از پرطرفدارترین انواع کره آجیل است که بسیار خوشمزه و طعم و عطر شگفت‌انگیزی دارد. این خوراکی‌ طبیعی مغذی و مقوی به دلیل غنی بودن از پروتئین، چربی‌های مفید و سالم می‌تواند بهترین انتخاب برای یک صبحانه یا میان وعده‌ای انرژی بخش باشد. درست کردن کره پسته خیلی راحت و ساده است و با کمترین مواد می‌توانید آن را آماده کرده و از خواص مفید و طعم بی‌نظیرش بهره ببرید.

 

مواد لازم:

✔ پسته خام یا بو داده: نیم کیلو

✔ عسل: ۱ قاشق غذاخوری

✔ نارگیل یا روغن بادام: ۱ قاشق غذاخوری

✔ نمک: ۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این کره آجیل لذیذ ابتدا پسته‌ها را داخل غذاساز یا مخلوط ‌کن پودر کنید. آسیاب کردن را ادامه دهید تا کم‌کم روغن پسته آزاد شود و بافت آن کرمی شود. سپس روغن، عسل و نمک را اضافه کنید و یک ربع دیگر به هم زدن ادامه دهید تا بافت آن صاف و یکدست شود.

به همین راحتی کره پسته شما آماده شد آن را در ظرف شیشه‌ای دَردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

 

:::::: نکته:

>> برای تهیه کره پسته باید صبور باشید و توجه داشته باشید که مخلوط اولیه خمیر پسته است و باید آن را به مدت بیشتری هم بزنید، تا کره آزاد شود.

>> اگر روغن نارگیل یا روغن بادام در دسترستان نبود می‌توانید از روغن زیتون، روغن کنجد یا روغن آفتابگردان نیز استفاده کنید.

>> از کره پسته در تهیه خوراکی‌ها و دسرهای مختلف نیز می‌توانید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *