فست فود

کرپ مرغ و سبزیجات

در این خوراکی خوشمزه و جذاب به جای گوشت مرغ از گوشت چرخ کرده یا سویا نیز می توانید استفاده کنید

 

مواد لازم :

* سینه مرغ : 1 عدد

* قارچ خرد شده : 2 لیوان

* پنیر پیتزا رنده شده : 1 لیوان

* پیاز : 1 عدد

* فلفل دلمه ای خرد شده : یک چهارم لیوان

* رب گوجه فرنگی : 2 قاشق چایخوری

* ذرت پخته : یک دوم لیوان

* آرد : 1 لیوان

* شیر : 1 لیوان

* تخم مرغ : 2 عدد

* نمک : به مقدار لازم

* ریحان و جعفری : به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

داخل ماهیتابه روغن بریزید ، پیازهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود سپس فلفل دلمه ای خرد شده ، سینه مرغ خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مجدد تفت دهید.

پس از تغییر رنگ مرغ ، قارچ های خرد شده ، رب گوجه فرنگی ، ذرت و مقداری ریحان و جعفری خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا آب غذا کشیده شود سپس از روی حرارت بردارید و پنیر پیتزای رنده شده را اضافه کنید.

برای تهیه نان کرپ ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و خوب بزنید تا یکدست شود سپس شیر و کمی نمک اضافه کنید ، پس از اینکه شیر به خوبی مخلوط شد کم کم آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایه صافی بدست آید.

ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید ، مقدار کمی از مایه کرپ داخل ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را تکان دهید تا تمام سطح آن بصورت لایه ای نازک پوشانده شود ، کمی که گذشت کرپ را برگردانید تا دو طرف آن بپزد.

درون هر نان کرپ مقداری از مخلوط مرغ و سبزیجات قرار دهید و از دو طرف تا کنید ( مانند لقمه نان و پنیر ) ، پس از اینکه کمی حرارت دید کرپ های آماده را درون ظرف بگذارید و روی آن ها را با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید (این غذا باید داغ سرو شود).

 

نکته :

از 1 حبه سیر خرد شده هم میتوانید برای مواد داخل کرپ استفاده کنید ، به جای گوشت مرغ از گوشت چرخ کرده یا سویا نیز میتوانید استفاده کنید ، همچنین به جای ذرت میتوانید از نخود فرنگی نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *