غذای ملل

کرپ پنیری

اگر می خواهید لذت خوردن یک صبحانه لذیذ و بی نظیر را تجربه کنید کافیست کرپ پنیری را یکبار امتحان کنید حتماً عاشق این خوشمزه ی دوست داشتنی خواهید شد. کرپ پنیری که خیلی راحت و سریع آماده می شود یکی از معروف ترین غذاهای خیابانی فرانسه است که امروزه به یک غذای ساده ی بین المللی تبدیل شده و درسراسر جهان شناخته شده است.

کرپ پنیری  که با مواد متنوعی می توان آن را درست کرد یک انتخاب بسیار خوب برای صبحانه یا عصرانه می باشد.

 

مواد لازم :

>> آرد سفید: ۱ لیوان الک شده

>> شکر: ۱ قاشق غذاخوری

>> شیر: ۲ لیوان

>> پنیر پیتزا: به مقدار لازم

>> تخم مرغ: ۱ عدد

>> جعفری: به مقدار لازم خرد شده

>> کره: به مقدار لازم

>> وانیل: نصف قاشق چایخوری

>> نمک: ۱ قاشق چایخوری سرخالی

 

طرز تهیه:

برای شروع تخم مرغ را با چنگال بزنید و با شیرمخلوط کنید سپس وانیل، شکر و نمک را با آرد مخلوط کرده و به تدریج به شیر اضافه کنید تا یکدست شود. در پایان جعفری خرد شده را اضافه کنید وهم بزنید.

یک ماهیتابه نچسب را با بُرس چرب کنید بعد از داغ شدن، یک ملاقه کوچک از مواد را درون ماهیتابه بریزید و ماهیتابه را تکان دهید تا مواد پخش شود. وقتی یک طرف آن کمی سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. در پایان درون هر کدام از کرپ ها را با کره چرب کنید و مقداری پنیر پیتزا بریزید و چهار طرف کرپ را تا بزنید و مجدداً دو طرف آن را با حرارت کم در ماهیتابه سرخ کنید تا پنیر ذوب شود.

بعد از آماده شدن کرپ ها آن ها را در ظرف مناسب سرو و به صورت گرم نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *