غذای سنتی

کشمش پلو با گوشت

اگر به فکر تهیه یک غذای لذیذ و خوشمزه هستید پیشنهاد ما یک غذای سنتی ایرانی است که خیلی سریع و راحت آماده می شود و با هر ذائقه ای هم جور است. شما می توانید این غذا را با هر گوشتی، گوشت چرخ کرده، گوشت تکه و یا مرغ درست کنید. در این مطلب با طرز تهیه کشمش پلو با گوشت تکه همراه ما باشید.

 

مواد لازم برای ۳ نفر:

>> برنج: ۲ پیمانه

>> کشمش پلویی: ۵ قاشق غذاخوری

>> گوشت گوسفندی: ۲۰۰ گرم

>> پیاز: ۱ عدد

>> پیاز داغ: ۳ قاشق غذاخوری

>> زردچوبه: به مقدار لازم

>> چوب دارچین: ۲ عدد

>> زعفران دم کرده: به میزان لازم

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این غذای بی نظیر و دلچسب ابتدا گوشت را نگینی ریز خرد کنید. پیاز ریز خلالی شده را درون قابلمه حاوی روغن تفت دهید، بعد از این که سبک شد گوشت را اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس چوب دارچین، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید بعد از این که عطر زردچوبه و دارچین بلند شد مقدار مناسبی آب بریزید و درِ قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملاً بپزد و آبش را بکشد. بعد از پختن گوشت زعفران و نمک را اضافه کنید.

حالا داخل یک ماهیتابه گوشت پخته را بدون آب به همراه کشمش پلویی، کمی زردچوبه و پیازداغ تفت دهید و کنار بگذارید. در این فاصله برنج را که از قبل خیساندید داخل قابلمه حاوی آب جوش نیم پز و بعد آبکش کنید. یک لایه برنج را در قابلمه مناسب بریزید و یک لایه از مواد گوشتی بریزید و مجدداً لایه ای برنج و مواد گوشتی اضافه کنید در پایان کمی زعفران و روغن روی برنج ریخته و دم کنی را بگذارید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد.

کشمش پلو با گوشت شما آماده شد درون دیس مناسب کشیده و سرو کنید.

نوش جان

 

 

::: نکته:

در صورت تمایل می توانید از ته دیگ نان یا سیب زمینی هم استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *