غذای سنتی

کشک کدو

 

کشک کدو یک غذای اصیل کرمانی است که بسیار هم خوشمزه است کافیه یک بار این غذا رو درست کنید تا عاشق طعم و عطر بی نظیر آن شوید. این غذا به دلیل داشتن کشک، سرشار از کلسیم است.

مواد لازم :
– پودر مرزه یا نعناع خشک
– پودر گردو
– کدو سبز به مقدار لازم
– پیاز و یک تا دو حبه سیر
– کشک
– نمک و زردچوبه به مقدار دلخواه

طرز تهیه:
برای شروع کدوها را پوست بگیرید و در روغن زیتون با حرارت ملایم کمی تف دهید.
(در صورت تمایل می توانید بخارپز یا آبپز کنید)
حالا در یک ماهیتابه دیگر، پیاز و سیر را خردکرده و مجددا با روغن کم (ترجیحاً زیتون) تفت دهید و به کدوها اضافه کنید. زردچوبه و کمی فلفل سیاه هم بریزید.سپس در ظرف را بگذارید تا کدوها آب بیندازند و کم کم آب آن‌ها کشیده شود.حالا کدوها را با گوشت کوب بکوبید تا نرم و یکدست شوند. پودر گردو، پودز مرزه یا نعنا را هم به غذا اضافه کرده و همراه با کشک به مواد اضافه کنید (اگر سفت بود می توانید باکمی آب گرم رقیق کنید).
در پایان مواد را خوب هم بزنید تا آب آن تبخیر شود. سپس در ظرفی مناسب سرو کرده و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *