غذای سنتی

کله جوش

 

مواد لازم برای  شش نفر :

– گوشت چرخ کرده  :  ۵۰۰ گرم

– پیاز داغ عسلی  :  ۳ قاشق سوپخوری

– گردو  :  ۳ قاشق سوپخوری

– کشک  :  ۲ فنجان

– نعناع  :  ۱ قاشق سوپخوری

– روغن  :  ۱۵۰ گرم

– نمک  :   کمی

 

طرز تهیه :

گوشت را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم و کوفته ریزه درست می‌نمائیم روغن را در ظرفی می‌ریزیم روی آتش می‌گذاریم داغ که شد کوفته‌ها را در روغن کمی سرخ می‌کنیم نعناع را روی کوفته می‌ریزیم و یک تفت می‌دهیم در صورت تمایل یک قاشق مربا خوری زرد چوبه به آن می‌زنیم و یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته می‌ریزیم و پیاز داغ را اضافه می‌کنیم بعد از چند جوش که آب کوفته نصف شد‌، کشک را به آن مخلوط می‌کنیم بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی آتش بر می‌داریم کمی گردو به آن اضافه و مخلوط می‌کنیم سپس در ظرف می‌کشیم و کمی هم گردوی خرد کرده روی آن می‌پاشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *