سالاد و دسر

کمپوت میوه پاییزی

این دسر کمپوتی یکی از دسرهای خوشمزه، مقوی و سالم است که خیلی راحت و سریع می‌توانید آماده کنید و از عطر و طعم ویژه و متفاوت آن لذت ببرید. همین حالا دست به کار شوید و این دسر جذاب و لذیذ را برای عزیزانتان آماده کنید.

 

مواد لازم:

✔ سیب‌: ۲ عدد، درشت خرد شده

✔ گلابی: ۳ عدد، درشت خرد شده

✔ انگور بدون هسته: ۱ پیمانه

✔ کشمش: بدون هسته: یک دوم پیمانه

✔ دارچین: ۱ قاشق چایخوری

✔ نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری

✔ جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری

✔ آب سیب: ۱ پیمانه

✔ آب: یک چهارم پیمانه

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا میوه‌ها را بشورید. سیب و گلابی را بعد از جدا کردن هسته به همراه پوست به صورت نگینی درشت خرد کنید سپس به همراه کشمش، انگور، دارچین و جوزهندی داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آب سیب و آب را اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشند بعد از جوشیدن حرارت را کم کنید و یک ربع بعد، از روی حرارت بردارید.

میوه‌ها را آبکش کنید و آب آن‌ها را به قابلمه برگردانید و نشاسته ذرت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود پس از آن از روی حرارت بردارید تا خنک شود. میوه‌های پخته را در ظرف مناسب قرار دهید و آب غلیظ شده را روی میوه ها بریزید و هم بزنید و بعد از خنک شدن سرو کنید.

این دسر لذیذ را می‌توانید در ظرفِ دَربسته به مدت یک هفته نگهداری و نوش جان کنید.

 

:::::: نکته:

>> می‌توانید در تهیه این دسر پاییزی ترکیبی از کشمش تیره و طلایی، کرن بری خشک یا گیلاس خشک هم استفاده کنید و به تنهایی یا روی گوشت یا ماهی کبابی، یا روی پنکیک سبوس دار، یا با ماست ساده کم چرب، یا همراه بلغور جو دوسر و یا با نان تست میل کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *