این دسر کمپوتی یکی از دسرهای خوشمزه، مقوی و سالم است که خیلی راحت و سریع میتوانید آماده کنید و از عطر و طعم ویژه و متفاوت آن لذت ببرید. همین حالا دست به کار شوید و این دسر جذاب و لذیذ را برای عزیزانتان آماده کنید.
مواد لازم:
✔ سیب: ۲ عدد، درشت خرد شده
✔ گلابی: ۳ عدد، درشت خرد شده
✔ انگور بدون هسته: ۱ پیمانه
✔ کشمش: بدون هسته: یک دوم پیمانه
✔ دارچین: ۱ قاشق چایخوری
✔ نشاسته ذرت: ۲ قاشق غذاخوری
✔ جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری
✔ آب سیب: ۱ پیمانه
✔ آب: یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا میوهها را بشورید. سیب و گلابی را بعد از جدا کردن هسته به همراه پوست به صورت نگینی درشت خرد کنید سپس به همراه کشمش، انگور، دارچین و جوزهندی داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آب سیب و آب را اضافه کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشند بعد از جوشیدن حرارت را کم کنید و یک ربع بعد، از روی حرارت بردارید.
میوهها را آبکش کنید و آب آنها را به قابلمه برگردانید و نشاسته ذرت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی غلیظ شود پس از آن از روی حرارت بردارید تا خنک شود. میوههای پخته را در ظرف مناسب قرار دهید و آب غلیظ شده را روی میوه ها بریزید و هم بزنید و بعد از خنک شدن سرو کنید.
این دسر لذیذ را میتوانید در ظرفِ دَربسته به مدت یک هفته نگهداری و نوش جان کنید.
:::::: نکته:
>> میتوانید در تهیه این دسر پاییزی ترکیبی از کشمش تیره و طلایی، کرن بری خشک یا گیلاس خشک هم استفاده کنید و به تنهایی یا روی گوشت یا ماهی کبابی، یا روی پنکیک سبوس دار، یا با ماست ساده کم چرب، یا همراه بلغور جو دوسر و یا با نان تست میل کنید.
