کنجد یکی از دانه های فوق العاده پرخاصیت است و وقتی این دانه با عسل ترکیب شود حاصل آن شیرینی خوشمزه و لذیذی می شود به نام کنجد عسلی که بسیار مقوی و برای سلامتی مفید است.
مواد لازم :
– شکر سه قاشق غذاخوری
– کنجدیک لیوان
– عسل سه قاشق غذاخوری
– روغن کمی
طرز تهیه:
ابتدا برای اینکه کنجد از خامی درآید داخل یک ماهیتابه چند دقیقه تفت دهید. سپس ماهیتابه دیگری را با کمی روغن چرب کنید و شکر را به همراه عسل داخل ماهیتابه بریزید تا کاملا مخلوط شده و یک دست شوند. حالا کنجد تفت داده شده را اضافه کرده وخوب مخلوط کنید کنجد باید آنقدر باشدکه همه شهد را پوشش دهد.
در این مرحله مواد کنجد عسلی را داخل یک سینی که سلفون کشیدید و چرب کردید بریزید و خوب صاف و تخت کنیدو با یک کارد تیز برش دهید.
به همین راحتی کنجد عسلی خوشمزه شما آماده شد بعد از سرد شدن با چای سرو و نوش جان کنید.