ترشی و شور

کنسرو قارچ

 

حتماً برایتان جالب است بدانید که چگونه قارچ را کنسرو کنیم. قارچ را به‌صورت معمول تنها پنج روز می‌توان نگهداری کرد.اما برای نگهداری طولانی مدت می‌توانیم از قارچ کنسرو شده استفاده کنیم.

مواد لازم:
– سرکه: چهار قاشق غذاخوری
– آب: ده لیوان
– قارچ: دو کیلوگرم
– آب‌نمک: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا قابلمه بزرگی که گنجایش ده لیوان آب به همراه دو کیلو قارچ و دو قاشق غذاخوری سرکه را داشته باشد را انتخاب می‌کنیم و قارچ‌ها را ورقه ورقه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا در قابلمه به مدت فقط ۲۰ دقیقه نه بیشتر بجوشد.
در این فاصله در قابلمه کوچک‌تری پنج لیوان آب، دو قاشق غذاخوری سرکه و یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کرده و می جوشانیم. بعد از جوش آمدن کنار می گذاریم تا خنک شود.
حالا قارچ‌ها را آبکش کرده و با آبی که جوشانده بودیم و کنار گذاشته بودیم درون ظرف شیشه ای ریخته و درب آن را می بندیم و در یخچال قرار می‌دهیم.
این قارچ ها را می توانید به مدت یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *