کورن داگ در کشور کره از خوراک های خیابانی است و توسط دستفروشان عرضه میشود. این غذا با مواد متنوعی درست و در کشورهای مختلف به نام های متفاوتی شناخته میشود.
مواد لازم:
– آرد سفید یک و نیم پیمانه
– تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
– آب ۱ پیمانه
– سیب زمینی نیمه آماده یخ زده ۲۲۵ گرم
– روغن سرخ کردنی به مقدار کافی
– آرد ذرت ۱ پیمانه
– هات داگ ۴-۶ عدد
– نمک و فلفل به مقدار کافی
طرز تهیه:
داخل سرخ کن یا قابلمه روغن بریزید و بگذارید روغن به خوبی داغ شود. در این مدت خمیر کورن داگ و هات داگ ها را آماده کنید. آرد ذرت، آرد سفید، تخم مرغ و آب را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود. سپس خمیر را داخل یک لیوان بریزید و کنار بگذارید.
هات داگ ها را با سیخ های چوبی سیخ بگیرید و روی دیس بچینید. سیب زمینی ها را نیز داخل بشقابی بریزید. میتوانید از سایزهای مختلف سیب زمینی استفاده کنید.
یکی از هات داگ ها را با سیخش بردارید و داخل خمیر آرد ذرت فرو ببرید. سپس آن را چند لحظه روی لیوان بگیرید تا خمیر اضافی چکه کند. حال روی خمیر سیب زمینی بچینید(ازچیپس خرد شده هم میتوانید استفاده کنید) تا تقریبا کل سطح هات داگ را بپوشاند. هات داگ را به دیس برگردانید و این کار را برای بقیه آنها تکرار کنید.
هات داگ ها را یکی یکی یا دوتا دوتا داخل روغن داغ بگذارید (هر کدام ۲–۳ دقیقه) تا سیب زمینی و خمیر روی آنها سرخ شود. روی دیس تمیزی را دستمال حوله ای بکشید و هر کورن داگ سیب زمینی سرخ کرده را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی اش گرفته شود. کورن داگ را با سس خردل و کچاپ سرو کنید.
**کورن داگ سیب زمینی سرخ کرده فوق العاده خوشمزه است و برای مهمانی ها و دورهمی های دوستانه بسیار مناسب به نظر میرسد. این غذا بسیار شبیه کورن داگ معمولی است و تقریبا به همان سادگی تهیه میشود. فقط لازم است بعد از فرو بردن هات داگ ها داخل خمیر مخصوص تعدادی سیب زمینی نیمه آماده روی آن بچسبد و بعد داخل روغن سرخ شود. به این ترتیب در عرض نیم ساعت عصرانه خوشمزه و زیبای شما آماده میشود و میتوانید آن را با هر سسی که میل دارید نوش جان کنید.