ساندویچ, غذای ملل

کوسادیلا مرغ

اگر فرصت کافی برای آماده کردن غذا ندارید، پیشنهاد می کنیم این غذای مکزیکی لذیذ و خوشمزه را که طرز تهیه ساده و راحتی دارد درست کنید. کوسادیلا مرغ با عطر و طعم بی نظیرش یک انتخاب عالی برای وعده اصلی، پیش غذا یا میان وعده می باشد.

 

مواد لازم:

⫸ عسل: یک چهارم پیمانه

⫸ چیلی: ۱ قاشق غذاخوری، خرد شده

⫸ سینه مرغ: ۲ پیمانه، سرخ یا کبابی شده

⫸ پنیر موزارلا: ۲ پیمانه

⫸ روغن مایع: مقداری برای سرخ کردن

⫸ خامه ترش: به مقدار دلخواه

⫸ نان تورتیلا: ۴ عدد

⫸ آب: یک چهارم پیمانه

⫸ نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه این ساندویچ خوشمزه ابتدا سینه مرغ را نگینی یا نواری خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید یا رُست کنید تا بپزد. در این فاصله سُس را آماده کنید؛ برای این کار، پودر چیلی، عسل، آب و کمی نمک را کاملاً با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس به مرغ پخته اضافه کرده و هم بزنید. حالا در یک سطح صاف نان های ترتیلا را قرار دهید و مرغ مزه دار شده و پنیر موزارلا را به چهار قسمت تقسیم کنید و روی نیمه نان های ترتیلا بریزید و نان ها را از وسط تا کنید.

کوسادیلاهای آماده شده را درون ماهیتابه گریل که از قبل با روغن زیتون چرب و با حرارت متوسط گرم کردید قرار دهید و هر طرف را  ۲ تا ۳ دقیقه سرخ و طلایی کنید تا پنیر ذوب شود.

ساندویچ کوسادیلای شما آماده شد در ظرف مناسب گذاشته و برش دهید و به همراه خامه ترش، داغ  سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *