غذای سنتی

کوفته ریزه

 

کوفته ریزه یا کوفته قلقلی یکی از غذاهای معروف و لذیذ ایرانیه که ازگوشت چرخ کرده تهیه و به همراه نان یا برنج کته‌ای سرو میشه.

 

مواد لازم :
– گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
– آرد نخود چی نصف لیوان
– پیاز دو عدد
– نعناع ۲ قاشق غذاخوری
– آب ۲ قاشق غذاخوری
– سرکه(درصورت تمایل)یک قاشق غذاخوری
– گوجه درشت ۳ عدد
– رب گوجه ۳ قاشق غذاخوری
– زردچوبه،کاری،فلفل سیاه،پودرسیر و نمک به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده،نصف لیوان آرد نخودچی نمک و ادویه های دلخواه و یک قاشق نعناع خشک مخلوط کنین و ورز بدید.حالا کوفته هایی به اندازه گردو درست کنیدو توی روغن سرخ کنید.
بعد از سرخ شدن کوفته ها رو از تابه بیرون بیارین و داخل همون روغن یک پیازرنده شده رو تفت بدین،بعد ادویه های دلخواه رو به آن بزنید و ۳قاشق رب گوجه هم بریزید و سرخ کنید و در آخر یک قاشق نعناع اضافه کنید.
سپس کوفته ریزه سرخ شده رو همراه با چهار لیوان آب بهش اضافه کنید و جوش که آمد حرارت رو ملایم کنید و در ظرف رو ببندید و بذارید برای ۱ الی ۲ساعت خوب جا بیافته و آبش به یک سس غلیظ تبدیل بشه و در ظرف مناسبی سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *