غذای سنتی

کوفته سیخی

 

کوفته یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است و بسته به مواد اولیه آن، انواع متنوعی دارد. یکی از این نوع کوفته ها، کوفته سیخی است که برای تهیه آن، باید توپ هایی کمی بزرگتر ازکوفته قلقلی درست کنید و به سیخ چوبی یا فلزی بزنید و داخل روغن سرخ کنید و با رب گوجه سرو کنید. این غذا یک وعده کامل است و می توانید به همراه نان یا برنج میل کنید

 

مواد لازم:
– نیم کیلو گوشت چرخ کرده
– یک عدد تخم مرغ
– یک عدد پیاز رنده شده
– نمک ، فلفل به میزان لازم
– دو عدد بادنجان
– دو عدد گوجه فرنگی
– دو عدد فلفل دلمه ای
– رب گوجه فرنگی

 

 

طرز تهیه:
ابتدا گوشت ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و با دست کوفته هایی بزرگتر از کوفته قلقلی درست می کنیم و در تابه سرخ میکنیم، بعد از سرخ شدن کنار میذاریم تا کوفته ها خنک شوند، بادمجان ها را گرد خرد کرده و سرخ می کنیم و آن ها را به همراه کوفته و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی خرد شده به سیخ می کشیم و می گذاریم داخل رب گوجه فرنگی تا کمی بپزد و طعم دار شود.

 

در پایان به همراه برنج یا نان سرو میکنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *