غذای سنتی

کوفته سیرابی

 

کوفته سیرابی یکی از غذاهای محلی ایلام است که غذایی بسیار لذیذ و جذابه و حتما از خوردنش لذت خواهید برد.

 

مواد لازم:
– پودر نان سوخاری سه قاشق غذاخوری
– ادویه مخلوط خورشی به مقدار لازم
– سبزیجات معطر به مقدار لازم
– سیر دو حبه
– تخم مرغ یک عدد
– سیرابی و شیردان تمیز شده نیم کیلو
– پیاز رنده ریز شده دو قاشق غذاخوری
– نمک و فلفل به مقدار لازم
– رب دو قاشق غذاخوری
– زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه:
قبل از هر چیز سیراب و شیردان را بعد از شستن به قطعات کوچک برش داده و دو بار چرخ کنید. بعد پیاز را رنده کنید و آبش را بگیرید و تخم مرغ ،سیر رنده شده ، ادویه ها ، پودر نان سوخاری و نمک و فلفل را به سیراب و شیردان چرخ شده اضافه کنید و با دست حسابی ورز دهید.
در پایان از مواد کوفته سیرابی مقداری بردارید و در کف دست گرد کنید و حالت دهید و در ماهیتابه حاوی روغن سرخ کنید. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *