غذای سنتی

کوفته عدس

کوفته از غذاهای محبوب ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه می شود. کوفته عدس هم یکی از انواع کوفته هاست که خیلی خاص و خوشمزه است پیشنهاد می کنیم این کوفته را بپزید و از عطر و طعم خاص آن لذت ببرید.

مواد لازم:
– تخم مرغ : دو عدد
– هویج : یک عدد رنده شده
– رب گوجه فرنگی : یک قاشق غذاخوری
– قارچ : صد و پنجاه گرم ریز خرد شده
– پودر سوخاری : نصف پیمانه
– عدس : دو پیمانه پخته شده
– پیاز : یک عدد رنده شده
– آویشن : به میزان لازم
– گردو : نصف پیمانه ریز خرد شده
– ریحان : یک پیمانه ریز خرد شده
– روغن مخصوص سرخ کردنی : به میزان لازم
– پنیر پارمزان : نصف پیمانه رنده شده
– نمک : به میزان لازم

طرز تهیه :
برای شروع ابتدا پیاز رنده شده را در ماهیتابه تفت داده و بعد هویج را اضافه کرده و مجددا تفت می دهیم. حالا قارچ به همراه رب ، آویشن و نمک را افزوده و تا زمان بخار شدن آب ماهیتابه تفت می دهیم. سپس عدس پخته شده را آبکش کرده و اضافه و مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم تا کمی سرد شود. بعد از سرد شدن آرد سوخاری را افزوده و خوب ورز داده و نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم.
بعد از این مدت از مواد کوفته به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و گرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن همه کوفته ها، آن ها را در ظرف مناسب چیده و گردو ، پنیر پارمزان و ریحان را با هم مخلوط نموده روی کوفته ها را تزئین و سرو می کنیم.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *