غذای سنتی

کوفته لوبیا سفید

این خوراک خوشمزه سرشاز از مواد مغذی و متنوعی است که برای سلامتی بسیار مفید است. لوبیا سفید خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد از جمله تقویت حافظه، بهبود گوارش، کاهش دیابت، جلوگیری از سرطان روده بزرگ، تقویت رشد، جوان سازی پوست و سلامتی دندان. سیب زمینی هم دارای مقدار زیادی ویتامین C، پتاسیم، فیبر و آنتی اکسیدان می‌باشد. پس دست به کار شوید و این کوفته را برای خانواده بپزید.

 

مواد لازم:

>> سیب‌زمینی آبپز: ۲ عدد (متوسط)

>> سیر: ۲ حبه

>> لوبیا سفید پخته ‌شده: ۱ پیمانه

>> جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری (خرد شده)

>> پیاز: ۱عدد (ریز خرد شده)

>> نمک و فلفل: به مقدارلازم

>> زرد چوبه: کمی

 

طرز تهیه:

برای پخت این کوفته خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کنید و کنار بگذارید. حالا لوبیا سفید را که از شب قبل خیسانده اید خوب بپزید.

سیب زمینی های پخته شده را پوست بگیرید و با لوبیا سفید پخته شده خوب ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند سپس سیر را رنده کرده، پیاز را ریز خرد کنید و به همراه نمک و فلفل و زرد چوبه به مخلوط سیب زمینی و لوبیا سفید اضافه کنید و ورز دهید تا یکدست شوند.

در یک قابلمه مناسب دو لیوان آب را جوش آورید و گلوله هایی را با مواد کوفته درست کنید و در قابلمه آب جوش قرار دهید. در پایان در قابلمه را گذاشته و کوفته ها را نیم ساعت با حرارت متوسط بپزید. اگر لازم بود حین پخت کمی آب اضافه کنید.

بعد از پختن با جعفری تازه تزیین و سرو کنید. نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *