مواد لازم :
– بادمجان دلمهاي يك عدد
– اسفناج 5 برگ متوسط
– فلفل دلمهاي رنگي خرد شده 3 قاشق سوپخوري
– گوجهفرنگي نگيني خردشده 1 عدد
– نمك و فلفل به ميزان لازم
– برگ جعفري براي تزئين
طرز تهيه
بادمجان را به قطر 1 سانتيمتر برش زده، كمي نمك ميزنيم و 1 ساعت استراحت ميدهيم. در اين زمان فلفل دلمهاي و گوجهفرنگي را جداگانه در تابه با يك قاشق روغن زيتون و با كمي نمك و فلفل تفت ميدهيم و اسفناج را آبپز كرده، سپس ميكوبيم تا به شكل پوره در آيد.
بادمجان را داخل تابه با روغن كم سرخ كرده و طبق عكس ابتدا بادمجان، سپس گوجهفرنگي سرخشده بعد يك لايه بادمجان روي آن، پوره اسفناج و در آخرين طبقه ابتدا بادمجان سپس فلفل دلمهاي نگيني و در آخر بادمجان كوچكتر را گذاشته و با جعفري تزئين ميكنيم.
نكته :
به اين نوع چيدمان بدون دورچين و تزئين اضافه غذاي «مونتاين» يا غذا به شكل كوه گفته ميشود كه امروزه در كشورهاي اروپايي از اين سبك چيدمان به جاي چيدمان مواد مختلف در كنار غذا به عنوان دورچين استفاده ميشود. اين غذا بسيار ساده، خوشمزه و با شكلي متفاوت بوده و مهمتر اينكه مواد آن هميشه در دسترس و ارزان قيمت است.