غذای سنتی

کوکو‌مرغ و سبزیجات

کوکوی‌مرغ و سبزیجات یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه ایرانی است که سرشار از پروتئین بوده و گزینه‌ای عالی برای وعده‌های ناهار یا شام و حتی میان وعده و عصرانه است. این کوکو طرز تهیه آسان و سریعی دارد و شما می توانید با مواد اولیه ساده و در دسترس خیلی راحت آن را آماده کنید و از طعم و مزه‌ متفاوتش لذت ببرید.

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

⫸ تخم‌مرغ: ۴ عدد درشت

⫸ پیاز: ۱ عدد، ریز رنده شده و بدون آب

⫸ نخود فرنگی: نصف لیوان، پخته شده

⫸ آرد: ۲ قاشق غذاخوری

⫸ ذرت: یک سوم لیوان، پخته شده

⫸ ادویه کاری: یک سوم قاشق چایخوری

⫸ سینه مرغ: ۱ عدد، پخته و خرد شده

⫸ فلفل دلمه‌ای: یک دوم، نگینی خرد شده

⫸ هویج: ۱ عدد، پخته و نگینی خرد شده

⫸ زردچوبه: یک سوم قاشق چایخوری

⫸ روغن: به مقدار لازم برای سرخ کردن

⫸ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

⫸ نمک: به میزان لازم

⫸ سیر: ۱ حبه رنده شده(اختیاری)

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این کوکوی لذیذ ابتدا در کاسه‌ای بزرگ، هویج پخته شده، فلفل دلمه‌ای پخته شده، ذرت پخته شده، نخود فرنگی پخته شده را به همراه فلفل سیاه و نمک مخلوط کنید سپس پیاز ریزرنده شده، سیر رنده شده، آرد، زردچوبه، ادویه کاری، مرغ خرد شده و تخم مرغ را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

در مرحله آخر درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید پس از داغ شدن، تمام مواد کوکو را داخل آن ریخته صاف کنید و دَرِ ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید کوکو با حرارت کم بپزد. بعد از این که یک طرفِ کوکو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم سرخ شود.

کوکوی ‌مرغ و سبزیجات شما به همین راحتی آماده شد، برش دهید و در ظرف مناسب قرار داده  و به همراه نان و چاشنی مورد علاقه سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *