غذای سنتی

کوکوی مرغ پنیری

کوکوی مرغ پنیری یک غذای متفاوت و خوشمزه با عطر و طعم ویژه است که بی شک با یک بار امتحان عاشق این کوکوی بین المللی و پُرطرفدار خواهید شد. پس دست به کار شوید و کوکوی مرغ پنیری را آماده کنید و به عنوان میان وعده، پیش غذا و یا وعده اصلی میل کنید.

مواد لازم:

✔ تخم مرغ: ۳ عدد

✔ آرد سفید: ۱ لیوان

✔ پنیر موزارلا: ۱ پیمانه

✔ پاپریکا: ۱ قاشق مرباخوری

✔ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

✔ سُس مایونز یا ماست چکیده: ۳ قاشق غذاخوری

✔ سینه مرغ: ۲ عدد، نگینی ریز خرد شده

✔ جعفری: ۲ قاشق غذاخوری، خرد شده

✔ سبزیجات معطر: پیازچه، شوید، نعنا (اختیاری)

✔ نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا در کاسه ای مناسب تخم مرغ را با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس جعفری خرد شده، فلفل سیاه، مایونز، سینه مرغ خرد شده، پاپریکا، نمک، آرد و پنیر موزارلا را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم بروند.

در مرحله آخر، مقدار مناسبی از مواد کوکو را بردارید و در ماهیتابه حاوی روغن داغ دو طرف آن را سرخ کنید. پس از سرخ کردن، روی دستمال جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی خارج شود.

کوکوها را در ظرف سرو قرار دهید و به همراه سُس مایونز، ماست یونانی یا ترشی و سبزی خوردن نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *