غذای سنتی

کوکوی چغاله‌ بادام

حالا وقتشه که یک کوکوی بهاری خوشمزه و لذیذ را برای خانواده آماده کنید و از عطر و طعم این عذای اصیل ایرانی در وعده های ناهار و شام  لذت ببرید.

 

مواد لازم :

⫸ چغاله ‌بادام: ۱۰۰ گرم

⫸ تخم‌مرغ: ۵ عدد

⫸ آرد: ۱ قاشق غذاخوری

⫸ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

⫸ زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری

⫸ سبزی کوکو: ۳۰۰ گرم، خرد شده

⫸ روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه

⫸ گردو: یک سوم پیمانه، خرد شده

⫸ بیکینگ ‌پودر: نصف قاشق چایخوری

⫸ نمک: به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این کوکوی دلچسب ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای بزرگ بشکنید و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شده و کف کند. سپس زردچوبه، بیکینگ ‌پودر، سبزی کوکو، آرد، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید خوب هم بزنید. در مرحله بعد چغاله ها را بشورید و یک سوم آن ها را خرد کنید و بقیه را در مخلوط کن پوره کنید و به همراه چغاله های خرد شده و گردوی خرد شده به مایه کوکو اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.(مایه کوکو نباید سفت باشد باید حالتی شبیه ماست داشته باشد) پس از آن مایه کوکو را درون ماهیتابه حاوی روغن داغ بریزید وتکان دهید تا صاف و پخش شود. بعد از چند دقیقه دَرِ ماهیتابه را ببندید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید یک طرف کوکو با حرارت کم سرخ شود. بعد از سرخ شدن، کوکو را به آرامی برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

وقتی هر دو طرف کوکو را سرخ کردید آن را برش بزنید و به همراه نان و سبزی خوردن یا چاشنی مورد علاقه سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *