غذای سنتی

کوکوی گوشت

 

پیشنهاد میکنیم این کوکوی لذیذ با طعمی فوق العاده رو حتما امتحان کنید

مواد لازم :
* سیب زمینی پخته و رنده شده : هفت عدد متوسط
* اسفناج یا کاهو رشته ای خرد شده : دو پیمانه
* هویج رشته ای رنده شده : دو عدد متوسط
* تخم مرغ : شش عدد
* گوشت چرخ کرده : سیصد گرم
* پیاز رنده شده : یک عدد متوسط
* نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
گوشت چرخ کرده را همراه کمی نمک و پیاز رنده شده تفت داده تا زمانی که آب گوشت کاملا جذب شود، گوشت تفت داده را با سیب زمینی پخته و رنده شده ، اسفناج یا کاهو رشته ای خرد شده ،هویج رشته ای رنده شده در ظرفی مخلوط کنید .
تخم مرغ ها را جداگانه با نمک و فلفل زده و به مواد فوق اضافه کنید. مقداری روغن زیتون را در ماهیتابه داغ کنید. مخلوط را درماهیتابه ریخته و روی آن را با پشت قاشق صاف و پهن کنید . در ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا کوکو روی حرارت ملایم مغز پخت شود . در حدود بیست دقیقه پخت روی حرارت ملایم کافی است ، برای طلایی شدن روی کوکو فقط چند دقیقه ظرف کوکو را در فر با حرارت از سمت بالا، قرار دهید چون کوکو در این مرحله پخته و فقط باید روی دیگر آن هم سرخ شود . بعد از آماده شدن کوکو ، آن را از روی حرارت برداشته و قبل از برش زدن اجازه دهید کمی خنک شود ، اگرمایل هستید تمام پخت را روی اجاق داشته باشید برای سرخ شدن سمت دیگر کوکو درب ظرف را برداشته و کمی صبر کنید تا بخار آن خارج شده و روی آن کمی سرد و بسته شود . بعد با یک کفگیر که تیغه نازک دارد کوکو را به اندازه های دلخواه بریده ، یک تکه را برگردانید اگر به مقدار دلخواه برشته شده بود ، بقیه را هم برگردانید. بسته به ضخامت کوکو بین ده تا بیست دقیقه زمان بدهید تا سمت دیگر هم سرخ شود ، در این مرحله درب ظرف را نگذارید تا کوکو ها خمیر و نرم نشود .کوکو را در دیس مورد نظرتان سرو کنید.

نکته :
برای رشته ای خرد کردن اسفناج و کاهو ، ابتدا با یک برش هشت مانند روی برگ های کاهو، ساقه آن را از وسط برگ خارج کنید . قسمت پهن برگ های اسفناج را هم از ساقه ها جدا کنید .برگ ها را روی هم چیده و از کنار شروع به لوله کردن کنید تا به شکل مداد در آید . حالا از قسمت سر آن به صورت عرضی شروع به بریدن کنید . هر چقدر فاصله ها را کمتر بگیرید رشته های نارک تری خواهید داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *