غذای سنتی

کوکوی گیلانی

این کوکو یکی از غذاهای سنتی خوشمزه و بسیار لذیذِ خطه سرسبز گیلان است که خیلی سریع و راحت می‌توانید آن را آماده کرده و در وعده‌های اصلی میل کنید.

 

مواد لازم:

✔ تخم مرغ: ۴ عدد

✔ شوید خشک: ۱ قاشق غذاخوری

✔ روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

✔ فلفل سیاه: به مقدار لازم

✔ پنیرمحلی یا لیقوان: ۲ قاشق غذاخوری پرُ، خرد شده

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این کوکوی لذیذ ابتدا تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای مناسب هم بزنید تا از لختگی خارج شوند. سپس پنیر و شوید خشک را با هم مخلوط کنید و به همراه فلفل سیاه به تخم مرغ اضافه کرده و بخوبی مخلوط کنید و در ماهیتابه حاوی روغن داغ با دَرِ بسته بپزید. وقتی یک طرف سرخ و قهوه‌ای شد برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. در مرحله آخر در ظرف مورد نظر قرار داده و برش بزنید و به همراه پیاز یا ترشی و نان تازه سرو کنید.

در پخت این غذا به دلیل وجود پنیر نیازی به استفاده از نمک نیست.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *