کوکوی بامیه یک غذای گیاهی بسیار خوشمزه و لذیذ با عطر و طعمی متفاوت است که با یک بار خوردن از طرفداران خاص آن خواهید شد. این کوکو را می توانید با چند ماده اولیه خیلی سریع و راحت آماده کنید و برای وعده ناهار، شام و یا میان وعده میل کنید.
مواد لازم:
>> تخم مرغ: ۲عدد
>> آرد: ۱ قاشق غذاخوری
>> سیر: ۱ حبه رنده شده
>> بامیه: ۲ پیمانه
>> فلفل سیاه: به میزان لازم
>> پیاز کوچک: ۱عدد(اختیاری)
>> زرد چوبه: به میزان لازم
>> پودرعصاره مرغ: یک دوم قرص
>> نمک: به میزان لازم
>> روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
برای شروع ابتدا بامیه ها را شسته و حلقه ای خرد کنید و کمی تفت دهید و کنار بگذارید تا سرد شود. پیاز را ریز خرد کنید و جداگانه تفت دهید تا کمی بلوری شود. در ظرفی مناسب تخم مرغ را بزنید تا کف کند حالا همه مواد را بخوبی با تخم مرغ مخلوط کنید.
مواد کوکو را به صورت یک تکه در ماهیتابه حاوی روغن داغ بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید بعد از سرخ شدن برش بزنید؛ یا این که می توانید مواد را با قاشق در ماهیتابه حاوی روغن داغ بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.
کوکوی بامیه شما آماده است، با نان و سبزی و پیاز سرو و نوش جان کنید.