غذای سنتی

کوکو بدون تخم مرغ

این کوکو یکی از کوکوهای خوشمزه وترده که طرز تهیه آسانی دارد و خیلی سریع می توانید آن را برای ناهار یا شام آماده کنید. کوکوی بدون تخم مرغ تفاوتی با دیگر کوکوها نداشته و برای کسانی که با خوردن تخم مرغ دچار مشکلاتی می شوند مناسب می باشد.

 

مواد لازم

>> سیب زمینی: ۴عدد

>> پودر سوخاری: ۱ لیوان

>> آویشن: به میزان لازم

>>  زردچوبه: به میزان لازم

>> دارچین: به میزان لازم

>> نمک و فلفل: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا سیب زمینی ها را شسته وآبپز کنید و کاملاً له و پوره کنید سپس زردچوبه، آویشن، دارچین، نمک و فلفل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شود. در این مرحله پودر سوخاری را به تدریج و در چند مرحله اضافه کنید وحسابی ورز دهید، خمیر نباید خیلی چسبناک شود. بعد از آماده شدن، کف دستان خود را چرب کنید و مقداری از مواد را در دست شکل دهید و درون ماهیتابه حاوی روغن و کمی زرد چوبه پشت و روی کوکوها را سرخ کنید. کوکوها را زیاد سرخ نکنید چون تلخ می شوند.

کوکوهای آماده را در ظرف مناسب سرو کرده و با نان و چاشنی دلخواه نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *