غذای سنتی

کوکو رشته‌ای

اگر به فکر تهیه یک غذای سریع و راحت هستید پیشنهاد ما کوکو رشته ای است که یکی از کوکوهای خوشمزه و جذاب با ظاهری متفاوت است و در کمترین زمان آماده می شود. در این مطلب با طرز تهیه این کوکو رشته ای لذیذ همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

>> سیب زمینی: ۲ عدد

>> تخم مرغ: ۲ عدد

>> تره فرنگی یا پیازچه: ۲ ساقه

>> آرد: ۲ قاشق غذاخوری

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این غذای خوش عطر و طعم ابتدا تره فرنگی یا پیازچه را نگینی ریز خرد کنید. حالا سیب زمینی های پوست کنده و شسته شده را به کمک رنده ی مخصوص به صورت رشته ای رنده کنید و خوب فشار دهید تا آب آن ها گرفته شود. در مرحله بعد تخم مرغ ها را درون کاسه ای بزرگ با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود سپس سیب زمینی رشته ای، آرد، تره فرنگی یا پیازچه خرد شده، فلفل و نمک را با تخم مرغ بخوبی مخلوط کنید تا یکدست و یکنواخت شوند.

در مرحله آخر درون ماهیتابه مناسب کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. از مواد کوکو با کمک قاشق بردارید و درون ماهیتابه بریزید و با پشت قاشق روی کوکوها را صاف کنید. بعد از سرخ شدنِ یک طرف کوکوها، آن ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و برشته شود. بعد از سرخ شدن کوکوها را در ظرف مناسب بچینید و به همراه گوجه فرنگی، خیارشور، سبزی خوردن و نان سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *