غذای سنتی

کوکو شوید

کوکو شوید یک کوکوی پرطرفدار ایرانی و لذیذ با عطر و طعمی متفاوت و بسیار پرخاصیت و مقوی است. این کوکو را می توانید در وعده های اصلی و یا به عنوان میان وعده و پیش غذا نوش جان کنید. در این مطلب با طرز تهیه کوکو شوید همراه ما باشید.

 

مواد لازم:

>> شوید خشک: ۳ قاشق غذاخوری

>> شنبلیله: ۱ قاشق غذاخوری

>> تخم مرغ: ۴ عدد

>> روغن: به میزان لازم

>> پیاز: ۱ عدد ریز رنده شده

>> سیر: ۱ حبه ریز رنده شده

>> زردچوبه : به میزان لازم

>> فلفل سیاه: به میزان لازم

>> زرشک: ۱ قاشق غذاخوری (از قبل بخیسانید)

>> نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای شروع ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک ظرف مناسب بشکنید و کمی هم بزنید تا از لختگی خارج شود سپس آب پیاز رنده شده را بگیرید و به همراه سیر، شنبلیله، زردچوبه، شوید خشک، زرشک، فلفل و نمک به تخم مرغ اضافه کنید وهم بزنید تا بخوبی با هم مخلوط شوند. حالا در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید، بعد از داغ شدن، مواد کوکو را داخل ماهی تابه بریزید و درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید. بعد از این که یک طرف کوکو سرخ شد، کوکو را برگردانید تا طرف دیگر نیزسرخ شود.

کوکو شوید لذیذ شما به همین سرعت آماده شد بعد از برش زدن به همراه نان سنگک یا بربری، خیارشور و گوجه فرنگی سرو و نوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *