اگر دوست دارید کوکوی متفاوتی درست کنید حتما کوکوی ماهی را انتخاب کنید.کوکوی ماهی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و مقوی است که به خاطر داشتن سبزی های معطر طعمی عالی دارد.
مواد لازم برای پنج نفر:
یک عدد ماهی (هر ماهی دلخواه)
یک پیمانه سبزی های معطر(جعفری، گشنیز، پیازچه و کمی شوید)
دو قاشق سوپخوری پیاز داغ
چهار حبه سیر
پنج عدد تخممرغ
سه قاشق سوپخوری زعفران دم کرده
نمک و فلفل به میزان لازم
کمی روغن
طرز تهیه :
ابتدا ماهی را با کمی نمک و آبلیمو مزهدار کنید و در کمی روغن تفت دهید. سپس در تابه را بگذارید. این کار برای این است که بعد از پخت تیغهای ماهی به راحتی جدا شوند.
ماهی را خرد کرده، تیغهای آن را جدا کنید و در ظرفی بریزید. به ماهی، سبزیهای معطر ریز شده، سیر رنده شده و زعفران (برای خوشرنگ شدن) اضافه کنید و هم بزنید.
حالا تخممرغ ها را هم در همان ظرف بشکنید. پیاز داغ، نمک و فلفل را هم اضافه کرده و مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
در تابهای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. از مایه کوکو مقداری بردارید و در روغن سرخ کنید. وقتی هر دو طرف کوکو سرخ شد، آن را از روغن بیرون بیاورید و روی دستمال حولهای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
کوکوهای سرخ شده و آماده را در ظرفی بچینید و با سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید.