غذای سنتی

کوکو پونه

یکی از غذاهای سنتی ایرانی کوکوست که انواع مختلفی دارد و هر کدام در نوع خود خوشمزه و لذیذ است. در این مطلب روش تهیه کوکو پونه که یکی از کوکوهای بسیار خوش‌عطر و بوست را می‌خوانید. این کوکو با طعم خاص و متفاوتش یکی از گزینه‌های عالی برای دورهمی‌های دوستانه بوده و سریع و راحت می‌توانید آن را برای وعده‌‌های ناهار یا شام آماده کنید و لذت ببرید.

 

مواد لازم:

❉ تخم‌مرغ: ۴ عدد

❉ سیب‌زمینی: رنده شده، ۱ قاشق غذاخوری

❉ آرد: ۲ قاشق غذاخوری

❉ فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

❉ زردچوبه: به میزان لازم

❉ پیاز: ۱ عدد، رنده شده

❉ نمک: به مقدار لازم

❉ پونه تازه: ۱ پیمانه، خرد شده (یا ۴ قاشق غذاخوری پونه خشک)

 

طرز تهیه:

برای درست کردن این کوکوی خوش‌عطر ابتدا پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. در کاسه‌ای مناسب، تخم‌مرغ‌ها را هم بزنید تا از لختگی خارج شوند سپس پیاز و سیب زمینی رنده شده، فلفل، زردچوبه، نمک، آرد و پونه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. اگر از پونه خشک استفاده می‌کنید نیم ساعت قبل در آبجوش بخیسانید.

مواد کوکو را بعد از آماده شدن در ماهیتابه حاوی روغن داغ بریزید و با قاشق صاف کنید وحرارت را کم کنید. دِرِ ماهیتابه را بگذارید تا به آرامی پخته و سرخ شود. بعد از این که یک طرف سرخ شد برش بزنید و پشت و رو کنید تا طرف دیگر کوکو هم بپزد.

کوکو پونه شما به همین راحتی آماده شد در ظرف مناسب قرار دهید و به همراه نان تازه، ماست، گوجه فرنگی و خیارشور سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *