غذای سنتی

کوکو پیازچه

کوکو پیازچه از جمله کوکوهای بسیار خوشمزه ومحبوب ایرانی است که علاوه بر عطر وطعم فوق العاده ای که دارد خیلی مفید و پُرخاصیت هم است. این کوکوی لذیذ و پُرطرفدار طرز تهیه راحتی دارد وخیلی سریع می توانید آن را آماده کنید.

 

مواد لازم برای ۳ نفر:

>> تخم مرغ: ۴ عدد

>> پیازچه: ۴۰۰ گرم

>> آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری

>> زردچوبه: به میزان لازم

>> نمک وفلفل سیاه: به میزان لازم

>> پودر سیر(اختیاری): نصف قاشق چایخوری

>> گوجه فرنگی(اختیاری): فیله شده وخرد شده نصف پیمانه

 

طرز تهیه:

ابتدا پیازچه ها را خوب بشورید و ریزخرد کنید و درماهیتابه با مقداری روغن تفت دهید. بعد ازاین که تفت خورد وکمی سرخ شد از روغن خارج کرده وکنار بگذارید تا سرد شود.

در این مرحله تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و با نمک، فلفل سیاه، زرد چوبه، پودر سیر(در صورت تمایل) و گوجه فرنگی فیله شده وخرد شده (در صورت تمایل) بخوبی مخلوط کنید. آرد را هم به تدریج اضافه کنید تا گلوله نشود. سپس پیازچه تفت داده شده و سرد شده را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

درمرحله آخر، مایه کوکو را به صورت قاشق قاشق درماهیتابه حاوی روغن داغ بریزید و شکل داده سرخ کنید. وقتی یک طرف کوکوها سرخ شد، برگردانید تا طرف دیگر کوکوها هم سرخ شود.

کوکوهای سرخ شده را در ظرف مناسبی بچینید و به همراه ترشی، خیارشور، پیاز ونان، سرو ونوش جان کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *