غذای سنتی

کوکو کرفس

این کوکو یکی از لذیذترین وخوشمزه ترین کوکوهایی است که تا به حال خورده اید. عطر و بوی فوق العاده کوکوی کرفس آن را به یک گزینه عالی برای وعده ناهار، شام و حتی عصرانه و میان وعده تبدیل کرده است.

 

مواد لازم برای ۳ نفر :

>> تخم مرغ: ۳ عدد

>> شیر: یک سوم لیوان

>> کرفس: ۳۰۰ گرم

>> آرد: ۱ قاشق غذاخوری

>> جعفری و گشنیز: ۱۰۰ گرم

>> زرشک : ۲ قاشق غذاخوری

>> زردچوبه: به میزان لازم

>> گردو: ۵ عدد خرد یا نیم کوب شده

>> روغن مایع: به مقدار لازم

>> فلفل: به میزان لازم

>> نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

برای تهیه کوکوی کرفس ابتدا کرفس را بعد از شستن ریز خرد کنید. جعفری و گشنیز را هم بشورید و خرد کنید. سپس در ظرفی مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. آرد را درون شیر حل کنید و به تخم مرغ ها اضافه  کرده ونمک، زردچوبه و فلفل بریزید. در آخر کرفس، جعفری، گشنیز، زرشک و گردو را به مایه کوکو اضافه و خوب مخلوط کنید.

مایه کوکو را درماهیتابه نچسب که کف آن را چرب کردید بریزید و با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید. در صورتی که از فر استفاده می کنید مایه کوکو را در ظرف مخصوص که کف آن را چرب کرده اید بریزید و در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت حدود ۴۰ دقیقه قرار دهید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *