این کوکو یکی از لذیذترین وخوشمزه ترین کوکوهایی است که تا به حال خورده اید. عطر و بوی فوق العاده کوکوی کرفس آن را به یک گزینه عالی برای وعده ناهار، شام و حتی عصرانه و میان وعده تبدیل کرده است.
مواد لازم برای ۳ نفر :
>> تخم مرغ: ۳ عدد
>> شیر: یک سوم لیوان
>> کرفس: ۳۰۰ گرم
>> آرد: ۱ قاشق غذاخوری
>> جعفری و گشنیز: ۱۰۰ گرم
>> زرشک : ۲ قاشق غذاخوری
>> زردچوبه: به میزان لازم
>> گردو: ۵ عدد خرد یا نیم کوب شده
>> روغن مایع: به مقدار لازم
>> فلفل: به میزان لازم
>> نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه کوکوی کرفس ابتدا کرفس را بعد از شستن ریز خرد کنید. جعفری و گشنیز را هم بشورید و خرد کنید. سپس در ظرفی مناسب تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. آرد را درون شیر حل کنید و به تخم مرغ ها اضافه کرده ونمک، زردچوبه و فلفل بریزید. در آخر کرفس، جعفری، گشنیز، زرشک و گردو را به مایه کوکو اضافه و خوب مخلوط کنید.
مایه کوکو را درماهیتابه نچسب که کف آن را چرب کردید بریزید و با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید. در صورتی که از فر استفاده می کنید مایه کوکو را در ظرف مخصوص که کف آن را چرب کرده اید بریزید و در فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کرده اید به مدت حدود ۴۰ دقیقه قرار دهید.
نوش جان