کیک و شیرینی

کوکی؛ شیرینی نوروزی

 

کوکی یک شیرینی دوست‌داشتنی است که فارغ از طعم دلچسب خود تنوع زیادی از نظر پخت و مواد اولیه دارد. کوکی را برای مناسبت‌های مختلف می‌توان در طرح‌ها و طعم‌های مختلفی تهیه کرد. با این حال کوکی‌های ساده و کاکائویی همیشه می‌توانند یک انتخاب عالی و سریع برای عصرانه‌ اعضای خانواده باشند.

 

مواد لازم:
– نصف پیمانه کره
– سه و نیم پیمانه آرد
– ۲ عدد تخم‌مرغ
– دوسوم پیمانه شکر
– ۱ قاشق مرباخوری وانیل
– ۱ قاشق چای‌خوری بیکینگ‌پودر
– روغن سرخ‌کردنی به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه:
برای تهیه‌ کوکی ترد و خوشمزه ابتدا تخم‌مرغ، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با هم‌زن برقی هم بزنید تا کش‌دار و کرم رنگ شود.کره آب‌شده را اضافه کنید و مجددا به مدت یک دقیقه هم بزنید. آرد را سه بار الک کنید و همراه با بکینگ‌پودر کم‌کم به مواد کوکی اضافه کنید. با هر بار اضافه کردن مایه کوکی را با قاشق به خوبی هم بزنید.خمیر به‌دست‌آمده را با انگشت آرام ورز دهید تا زمانی که به دست نچسبد.
تابه گودی را روی حرارت قرار دهید و تا نصف در آن روغن سرخ‌کردنی بریزید و صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود. حالا به اندازه یک گردو از خمیر بردارید و آن را به شکل دلخواه فرم دهید و به مدت دو الی سه دقیقه در روغن سرخ کنید. بعد از سرخ کردن کوکی‌ها آن‌ها را روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

نکته : برای درست کردن کوکی شکلاتی هم می‌توانید طبق همین دستور پخت عمل کنید فقط کافی است نصف لیوان پودر کاکائو را جایگزین نصف لیوان آرد کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *